Zadelhoesjes bedrukken

Kijkt u eens op zadel-hoesjes.nl als u graag zadelhoesjes wilt bedrukken. Zadelhoesjes zijn, zoals de naam al wel zegt, beschermende hoesjes van plastic die u om de zadel van uw fiets doet. Waarom zou u dat in de eerste plaats doen? Vaak zijn de al wat oudere zadels niet meer waterdicht. Als het dan geregend heeft dan trekt het vocht in het zadel. U begrijpt wel dat het een zeer vervelend gevoel is om dan op uw fiets te zitten. Een natte broek is dan al snel het gevolg en dat kan uw hele dag verpesten. Als u geen zin hebt om uw zadel te vervangen, simpelweg omdat u er het geld er niet voor over hebt of omdat u zo gehecht bent aan uw zadel, dan is het verstandig om er een hoesje omheen te doen. Maar in deze tekst willen we het vooral hebben over het zadelhoesjes bedrukken. Het zadelhoesjes bedrukken kunt u via onze website laten doen. Dat scheelt nogal, want u hebt er vast geen apparatuur voor in huis om zelf deze plastieken producten te voorzien van uw bedrijfslogo, slogan of wat u er dan ook op wilt zetten. Zadelhoesjes bedrukken hoeft helemaal niet duur te zijn. We raden het u aan om in het groot te bestellen. Niet alleen houdt u daardoor de kosten relatief zo laag mogelijk, ook hebt u dan een mooi voorraadje in huis. Reken er maar op dat die hoesjes als zoete broodjes over de toonbank gaan. Op jaarbeurzen kunt u dan deze hoesjes uitdelen aan bezoekers. Ook uw medewerkers wilt u vast en zeker weleens in het zonnetje zetten. Een bedrukt hoesje in een kerstpakket of zomaar een extraatje om uw personeel te motiveren of te bedanken voor hun inzet. Gaat u het zadelhoesjes bedrukken dus uitbesteden. Benieuwd hoe u met ons in contact kunt komen? Lees dan snel verder.

Zadelhoesjes bedrukken, een geniaal idee!

De meeste relatiegeschenken zijn maar op een aantal standaardmanieren uit te delen. Tijdens jaarbeurzen of door ze in “goodie bags” te stoppen. Of ze worden na een conferentie uitgedeeld. Afijn, dat is een heel ander verhaal met deze handige hoesjes. Wat we veel zien gebeuren is dat promotors van bedrijven de straat opgaan. Ze bezoeken drukke plekken waar veel fietsen staan. Denk daarbij aan:

  • Fietsenstallingen op stations.
  • Of van bibliotheken, scholen en universiteiten.
  • Maar soms gaan ze ook buurten langs waar veel fietsen buiten staan zoals in studentenwijken.

Na het zadelhoesjes bedrukken kunt u deze hoesjes meteen om de zadel van de fietsen doen. De eigenaren zullen aangenaam verrast worden als ze hun fiets gaan opzoeken. Natuurlijk zijn er altijd weer mensen misnoegd. Maar goed, dan gooien ze het hoesje maar in de prullenbak of aan een familielid. Mensen moeten maar eens leren om blij te zijn met wat ze krijgen in plaats van te gaan zeuren. Men houdt erg van zeuren, tot grote ergernis van ons bedrijf. We hopen dan ook dat het u niet afschrikt en dat u zadelhoesjes laat bedrukken om ze vervolgens om willekeurige zadels te doen in de stad. Het zal vast en zeker vooral leuke reacties opleveren en waar het uiteindelijk allemaal om draait: een grotere klandizie. Dit is een geweldige manier om met een klein budget veel mensen te bereiken. Vergeet niet om goed na te denken over het design van de zadelhoesjes. Bedrukken doen wij pas als u tevreden bent met het design dat op tafel ligt. We kunnen diverse afbeeldingen en tekst samenvoegen tot een mooi ontwerp dat uw bedrijf eer aandoet. Voordat het zadelhoesjes bedrukken kan beginnen hebben we wel de kale hoesjes nodig. Die halen we uit China en we kopen ze daar voor weinig geld in. We zorgen ervoor dat we altijd genoeg hoesjes op voorraad hebben liggen. Maar mocht u echt flink willen inkopen dan duurt het hele bestelproces nooit langer dan 7 dagen. Dat is inclusief levering vanuit China, het zadelhoesjes bedrukken en het bezorgen van het eindproduct tot aan uw voordeur!

Dit is een top marketingstunt

U hebt nu een voortreffelijke methode in handen om uw bedrijf onder de aandacht van velen te brengen. Laat deze kans dus niet aan u voorbijgaan maar neemt u vandaag nog contact met ons op. Wist u dat we zadelhoesjes bedrukken voor slechts 25 cent per hoesje? Dat is echt een koopje. Bestelt u in het groot, dan zijn er verder geen enkele kosten aan verbonden. Geen verzendkosten of iets dergelijks. Onze hoesjes zijn gemaakt van PVC en gaan daardoor behoorlijk lang mee. Ze zijn in principe slijtvast en kunnen alle weersomstandigheden moeiteloos aan. We hebben zowel goedkope hoesjes als waterdichte custom-made hoesjes zodat er voor ieder wat wils is. Laat het zadelhoesjes bedrukken maar aan ons over, dan weet u zeker dat het helemaal goed gaat komen. Hebt u nog vragen over het zadelhoesjes bedrukken of kijkt u gewoon graag de kat uit de boom? Neem dan vandaag nog contact met ons op door ons te mailen of op te bellen. U hoeft niet in te zitten over maten want deze hoesjes vallen onder de categorie “one-size-fits-all”. Wilt u speciale hoesjes voor kinderfietsen? Of focust u zich toevallig op scooter- en brommereigenaren? Uiteraard hebben we voor deze twee categorieën speciale hoesjes. Vraagt u altijd eerst nog even een offerte aan voordat u de bestelling definitief maakt. Dan weet u wat het gaat kosten en hoe het eindproduct er uit gaat zien.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn